Mypay2u

Maklumat Mypay2u

Assalamualaikum..
Selamat Sejahtera..
 
Mudahnya mypay2u.com
Join PERCUMA Je !!!
 
Selama ini anda membayar secara wang tunai untuk berbelanja barangan harian, membeli topup, insuran kenderaan, menginap dihotel, menunaikan umrah dan pembelian apa sahaja, anda hanya mendapat apa yang dibayar sahaja...
TETAPI...
Apabila anda join mypay2u.com & membayar menggunakan Imbasan Aplikasi QR Code di Telefon Pintar, anda akan dapat apa barangan yang dibayar dengan harga asal...
Disamping...DITAMBAH...
1..REBET TUNAI = 0.01% - 5% 
untuk anda, apabila setiap kali pembayaran pembelian yang anda lakukan.
2..INSENTIF TUNAI = 0.1% - 1%
untuk anda, apabila setiap kali pembayaran pembelian dilakukan oleh ahli mypay yang anda telah daftarkan.(sponsor)
3..INSENTIF TUNAI = 0.3%
untuk anda, apabila setiap kali pembayaran pembelian yang dilakukan oleh ahli2 Persatuan, Koperasi Yayasan, Pertubuhan, Kelab, NGO, Masjid, Surau, Kedai, Syarikat MLM, Perkhidmatan, dll yang telah anda daftarkan.(sponsor).
4..INSENTIF TUNAI = 0.5%
untuk anda, dikira dari  jumlah pendapatan kedai dimana ahli2 mypay  menggunakan Imbasan QR Code mypay2u.com yang telah anda daftarkan.(sponsor)
Anda perlu daftarkan no 2, 3, 4 hanya sekali sahaja tetapi Insentif nya sampai bila2..Kira Pencen awal la...
Susah ke...
Daftar ahli & kedai mypay2u.com..PERCUMA...
PERCUMA...PERCUMA

Kelebihan Mypay2u

Saya nak tanya anda beli topup bayar semua bil bil bayar insuran kereta motor makan KFC McD PIZZA beli barangan dapur di MYDIN TESCO GIANT KEDAI RUNCIT MAKAN KEDAI MAMAK DAN BELI PETROL dan sebagainya....semua ini adalah pembayaran dan perbelanjaan setiap bulan dan tahinan kan.... dan habis begitu sahaja...tak dapat apa apakan.....
 
Mahu tak setiap transaksi di atas anda boleh menjana pendapatan.....dan DENGAN PENDAFTARAN PERCUMA SEUMUR HIDUP anda akan menjana pendapatan seumur hidup juga.....in shaa allah
 
Ingin tahu bagaimana wup atau miss call saya serta boleh daftar pada link saya.
 
TANYA DAHULU BARU NILAIKAN
KAMI TAK AMBIL DUIT ANDA

Tanggungjawab Leader & Ahli Mypay2u

APA YG LEADER DAN AHLI PERLU LAKUKAN.
 
PENDAFTARAN PERCUMA SEUMUR HIDUP
 
1. Daftar seramai leader atau ahli contoh
 
1 org sehari sebulan 30 org
3 org seminggu sebulan 12 org
 
Hantar link anda kepada adek beradik
Ipar duai
Saudara mara
Sahabat handai
Rakan dan kenalan anda
 
2. Selapas daftar ahli pastikan email yg betul
Pastikan dapat email dari mypay2u.com untuk pengaktifan
( Activate My Account )
 
3. Ajar untuk login ke sistem mypay2u.com pastikan login 
Email
Password
 
4. Ajar bagaimana nak Reload duit ke acc syarikat samaada mengunakan online bank atau masuk melalui CDM 
 
Myshop Marketing
514365654859
Maybank
 
untuk peringkat awal RM50.00 untuk pengunaan sendiri
Waktu untuk pengesahan reload dari 9.00 pagi hingga 6.00 petang
 
5. Ajar bagaimana nak buat transaksi Topup Bayar Bil Bil dan sistem bayar Insuran serta QR Code.
 
6. Klu ingin lebih berjaya kumpulkan org dan terangkan Apa Itu Mypay2u.com dengan lebih jelas.
 
7. Share dan Duplikasi kan apa yg anda tahu tentang Mypay2u.com dari apa.apa sumber pun.
 
8. Galakan ahli ahli mengunakan sistem Myoay2u.com yg mudah hanya di hujung jari sahaja.
 
9. Moga kita sama sama berjaya dgn Mypay2u.com
 
Berdikit dikit lama lama menjadi bukit DUIT....in shaa allah....aminn.
 
Rugi ke masuk Mypay2u.com 
Tanya pada diri sendiri
 
Terima kasih.

Insentif Mypay2u

Syarikat bagi RM5 sebagai insentif galakan
 
Untuk Telco syarikat telco yg bagi 3% ke 5%
 
Untuk pembayaran bil bil hanya sebagai fletfom pembayaran sahaja tetapi setiap transaksi boleh mendapat 0.01% hingga 0.02% dari pembayaran bil bil
 
Untuk Insuran syarikat Insuran itu sendiri memberi 5% daripada setiap renew kerana syarikat mypay adalah agent Insuran untuk RHB dan Chubb Insuran
 
Daftar kan dan kenal kam kedai atau merchant dapat 0.5%
 
Dengan pengunaan QR Code nanti syarikat mypay akan memberi rebet dan insentif dari setiap transaksi pembelian yg di buat
 
Dan caj kepada merchant dan kedai sebanyak 10% dari penggunaan QR Code dari ahli bukan dari keuntungan kedai atau merchant....10% ini lah yg akan di agih agihkan kepada ahli.
 
Harap tuan faham bagaimana sistem Mypay beroperasi dan membayar kepada ahli.
 
Terus kan mendaftar kerana ini lah pendapatan kita...semoga sukses
 
Tqvm

Renungan Buat Ahli Sahabat Positif Mypay2u.com

Renungan Buat Ahli Sahabat Positif MyPay2u.com
 
Anda dah ada akaun MyPay2u.com..
Kenapa masih memilih nak isi kredit di kedai/ di luar ?? sedangkan anda boleh isi kredit di hujung jari anda dgn menggunakan aplikasi MyPay2u dan dpat rebate lg..
 
Anda dah ada akaun MyPay2u.com..
Kenapa masih memilih nak bratur di kaunter semata2 nk bayar bil elektrik, bil air, bil astro, dan segala-gala bil yg lain ?? sedangkan anda boleh bayar segala bil di hujung jari anda dgn menggunakan aplikasi MyPay2u dan dpat rebate lg..
Jika byar bil melalui online selain MyPay2u anda dapat rebate tak ??
 
Anda dah ada akaun MyPay2u.com..
Kenapa masih memilih nak pergi ke kaunter semata2 nak renew lesen/ insurans kenderaan ?? sedangkan anda boleh renew lesen/ insurans kenderaan di hujung jari anda dgn menggunakan aplikasi MyPay2u dan dpat rebate lg..masa dan tenaga pun jimat.
 
So..buatlah pilihan yg bijak..bukan pilihan dipijak.. Dengan menggunakan aplikasi MyPay2u.com semua urusan anda dapat dipermudahkan..dapat menjimatkan masa, jimat tenaga, dan jimat wang anda..selagi anda berbelanja menggunakan sistem mypay2u selagi itulah anda akan menerima rebate, lama kelamaan duit yg anda belanja semua tu bleh saving blik..
Selama ni anda berbelanja apa yg anda dapat ??
 
So gunalah peluang ini dgn sebaik mungkin..mane lg nak cari peluang sebegini..
Berbelanja Sambil Menjana Pendapatan..
Hanya di MyPay2u.com 

Butiran Rakan Niaga

Nama : Azlan Bin Zainal Abidin.

Alamat : No.2-5,MP Three,Persiaran Meru Point.30020.Ipoh.Perak.

HP :  0135203087 @ 0135103087.

Website : http://www.isyraq.com/439502458

Makluman & Tindakan

ISYRAQ.COM adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online.

ISYRAQ.COM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan yang disiarkan.

Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemilik iklan tersebut.

Komen

Nama 

Email

No Hp

Pertanyaan & Bantuan