Projector PRO UC30+
Harga RM350.

Maklumat Projector PRO UC30+

*KELEBIHAN* projector PRO UC30+ ini, antaranya :

1) *Kecil, mini, ringan* senang dibawa kemana2

2) Bukaan *skrin besar 100 inci* (150 Lumens), Boleh tengok beramai2,jelas dan terang puas hati.

3) *Frendly user*, mudah digunakan
Boleh connect then play melalui :
- SD card memory
- USB (pendrive)
- MHL Cable (handphone)
- HDMI, AV, VGA (astro, dvd player, laptop, ps4 dan lain2)

4) Built-in speaker / ada port untuk speaker luar

5) tapak untuk tripod

6) Estimate bulk lifetime 20,000 hours

7) Boleh power-up menggunakan powerplug atau *powerbank*.

8) lepas ni tak perlu lagi pening2 kepala nak tengok wayang..kat rumah pun boleh tengok dah..Jimat Wang,Jimat masa dan selesa,utk seminar,slideshow atau utk kegunaan office,sekolah,rumah DLL lg.

9: Kalau tiada eletrik tak perlu risau guna ja powerbank..

Utk tempahan boleh sila call@whatsapp ditalian:

01125310105(Roslee)
AGENT PROJECTER PRO-SELURUH MALAYSIA.

P/s:
Dengan pembelian Projektor uc30+ ini kami akan beri free gift yang berharga rm39😍😍😍😍

Kecil & Mudah Alih

Home Cinema

Wangian Ajaib
Harga Rm60 SM & RM70 SS

For HIM & For HER

Butiran Rakan Niaga

Komisyen Rakan Niaga = RM30 Projector PRO UC30+

                                  = RM7 Wangian Ajaib

 

Hubungi :

Nama : Roslee Bin Gedon.

Alamat : Kota Kinabalu Sabah.

HP :  01125310105.

Pinjaman : Tiada.

Tarikh Iklan : 08/12/17 - 08/01/18.

Komisyen Dibayar : Tiada.

Whatsapp : http://wasap.my/601125310105

Website : http://www.isyraq.com/437847723

Makluman & Tindakan

ISYRAQ.COM adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online.

ISYRAQ.COM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan yang disiarkan.

Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemilik iklan tersebut.

Komen

Sila isikan butiran diri di bahagian komen :

Nama 

Email

No untuk dihubungi

Alamat pemasangan @ penghantaran barang

Pakej @ Produk untuk dilangani @ dibeli

Rakan Niaga ISYRAQ.COM akan menghubungi anda dalam masa terdekat.