ComCom.
Harga RM46.

ComCom

Mommies yg bekerja di luar sana .
Yang ada anak 6 bulan ke atas.
 
Anak mommies makan apa? Bubur nasi kah. Alhamdulillah, jika berkesempatan buat bubur nasi mmg win kat si manja.
Apatah lagi jika kita blh blend campur  carot , brokoli ke kan. Tambah lah berkhasiat utk si manja kita tu.
 
Walau sibuk bekerja tp kita nak bagi yg terbaik utk si manja kita supaya mereka mendapat nutrisi yg lengkap utk badan mereka. Barulah cergas dan sihat. Kita pun senang hati.
 
Jika ibu2 tak mampu nak kacau bubur nasi sehingga 2 jam dan masa yg sangat mencemburui mu itu,
Kami di G-Star sentiasa memberikan pilihan alternatif yg terbaik.
 
ComCom bagai bubur nasi dari masakan air tangan si ibu. Takde apa2 fillers kat dalam.
 
Lengkap dengan sayur , buah dan bahan2 aktif seperti ARA + DHA utk IQ, probiotik utk imuniti bayi dan zat besi yg hampir sama sebagaimaa dala susu ibu 24mg/100g.
 
Boleh campur air suam sahaja da siap dlm 1 minit.
Takde gula atau perasa atau pewarna.
Yg agak di minati adalah perisa KJ iaitu Kurma Jagung seperti gambar di bawah.
 
Nyum nyum sukanya si manja anda dengan ComCom.
 
*Berita baik utk semua cust kami. PROMO Y.E.S Bermula 1 Dec - 31 Dec sepanjang Cuti Sekolah.*
 
Susu R-Rayyan
550g/kotak 
Complete Nut Fact
 
Dapatkan pakage penjimatan berganda melalui belian pakage bermula 3 - 10 unit.
 
Belian R-Rayyan sahaja
Belian ComCom sahaja
Atau Mix & Match ( R-Rayyan & ComCom)
 
Belian 7 dan 10 unit adalah di kira Agen setempat dengan anda.
 
Trial Pack juga bakal mendarat di HQ esok. Limited stock only.
 
Anda berminat? Dapatkan pilihan yg jimat dan Bijak dr saya 

Promo Single/Mix & Match

Butiran Rakan Niaga

Komisyen Rakan Niaga = Tiada.

Hubungi :

Nama : Asyikin Binti Khariri.

Alamat : No.761,Jln 1,Taman Saujana Jaya.34000.Taiping.Perak.

HP : 01132232386.

Pinjaman : Tiada.

Tarikh Iklan : 28/11/17 - 28/12/17.

Komisyen Dibayar : Tiada.

Whatsapp : http://wasap.my/601132232386

Website : http://www.isyraq.com/437709061

Makluman & Tindakan

ISYRAQ.COM adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online.

ISYRAQ.COM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan yang disiarkan.

Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemilik iklan tersebut.