Assalammualaikum dan selamat sejahtera

✋👉Bila orang tanya betul ke vken ni boleh tu ni. Betul ke boleh bagi baik sakit tu ni....

✌👉Jawapannya, InsyaAllah .. Kita usaha. Ramai yang dah sarung dan memberi respon positif. Yang cuba satu, repeat order, tambah produk lain, untuk diri sendiri dan juga org lain spt mak ayah dll.

👌👉Kenapa, macamana vken ni berfungsi sampai ramai yg kata produk ni baik. 👇👇

💚💛VKEN ULTIMATE ENERGY SERIES💚💛
📝PAKAIAN KESIHATAN VKEN vken berfungsi untuk:
1. Melancarkan peredaran darah dalam dalam badan
2. Mencairkan darah yg pekat,bertoksin dan beracun dalam badan..
3. Mengeluarkannya melalui sistem perkumuhan
4. Memberi tenaga kpd sel2 yg lemah.

📝Apa ada dalam pakaian Vken?👀👀
1. Laha gunung berapi - untuk mencairkan darah
2. Titanium -memberi tenaga dan mengaktifkan sel2 lemah dalam darah
3. Arang buluh putih - ejen nyah bau dan antibakteria

📝Kenapa darah kita jadi pekat?
1. Akibat dr pengambilan makanan yg tak dikawal.
2. Makan makanan berlemak dan makanan tersebut tidak dihadam dgn sempurna.
3. Ambil ubat ubatan berasaskan dadah. kesannya tertinggal dalam darah, darah jd bertoksin.
4. Ambil penambah perasa makanan spt margerin,msg,lemak sayuran. Akan jd tepu dan lemak dalam darah.darah jd pekat.
4. Merokok.
5. Ambil minuman keras.

📝Ape jadi klu darah pekat,bertoksin dan beracun?
1. Akan mendatangkan pelbagai masaalah penyakit merbahaya spt jantung tersumbat..
2. Salur darah tersumbat..
3. Darah tak boleh bawa oksigen dgn sempurna sbb ada elemen lain yg mengganggu..
4. Mudah letih dan tak bertenaga.
5. Kajian menyatakan oksigen tak sampai ke otak punca penyakit migrain
5. Stroke adalah masalah kritikal yg berpunca dari darah... mean last skali akan jd stroke bila tisu tak dpt terima oksigen.

📚Cara penggunaan
1. Sarung saja bila2 masa dan di mana saja
2. Minum bnyk air masak untuk cuci darah.
3. Elok pakai sentiasa
4. Jemur di bawah cahaya matahari antara jam 8 hingga 12 untuk caj semula sinar infrared dan nyah bau

💓💕Sayangi diri kita. Jom try pakaian kesihatan vken. Tidak perlu tunggu sakit baru nak pakai..

..cubalah sekali pasti akn rasa perbezaannya
Sihat tanpa telan ubat suntik dan pembedahan..

Vken Combo

*Special penerangan tentang RM180*

❤Tiada yuran tersembunyi selain rm180
❤Dapat produk yang berharga rm205
❤Keahlian sekali seumur hidup so tak perlu renew ahli
❤Limit income sehari adalah RM264
❤Boleh upgrade ke pakej yg besar
*TANPA HADA MASA* tapi cuma sekali sahaja dibenarkan *UPGRADE*
❤Tiada maintain dari segi produk dan auto maintain (tolak bonus)
Jadi takde beli kali ke dua...tiga... dan seterusnya...
❤takde target sale yg cmpny letak utk melayakkan dapat bonus

*Bonus*
❤Dibayar setiap hari
❤Kerja hari2 dpt hari2
❤Takde potong duit bonus utk tabung2 kereta,rumah atau haji
❤100% bonus milik anda
❤Takde kena tinggal rm10 dalam akaun utk keluar bonus

Mxb- malas takde bonus

MXB - Vken Combo

Butiran Rakan Niaga

Nama : Azlan Bin Zainal Abidin.

Alamat : No.2-5,MP Three,Persiaran Meru Point.30020.Ipoh.Perak.

HP :  0135203087 @ 0135103087

Website : http://www.isyraq.com/431504289

Makluman & Tindakan

ISYRAQ.COM adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online.

ISYRAQ.COM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan yang disiarkan.

Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemilik iklan tersebut.

Komen

Nama 

Email

No Hp

Pertanyaan & Bantuan